ADANA / CEYHAN - Şehit Hüseyin Birimen Ortaokulu

May

Okulumuzda yapılan küçükler masa tenisi turnuvasında dereceye giren ögrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda yapılan tören ile Trafik ve İlk Yardım Haftası bilgilendirmesi yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri ile Gaziantep gezisi düzenledik. Gezi kapsamında Zeugma Mozaik Müzesi ve Gaziantep'in tarihi ve kültürel yerlerine  gezi düzenlendi. Gezide emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ara

"2022-2023 Okul Sporları  Küçük Erkek İlçe Birincisi" olan, futbol takım birinciliğini alan sporcu ögrencilerimizi ve özveri ile çalışan  Mahmut Şevket Cerit Ögretmenimizi tebrik ederiz. İlde ve bölgede başarılarının devamını dileriz.

Ş.H.B.O. 7-0 Nurhan Demirtaş Ortaokulu

Ş.H.B.O. 3-0 Döşkaya koleji

Ş.H.B.O. 6-0 Gazi Ortaokulu

Ş.H.B.O. 9-5 Şehit İsa Çiçek İmam Hatip Ortaokulu

Ş.H.B.O. 1-0 ARNA

Ekm

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenleri Deniz GÜL ve Birsen ÖZKAN'ın desteği ve öğrencilerimizin çizimleri ile resim sergimizi düzenledik. Çizimleri yapan öğrencilerimiz, eserlerinin tanıtımını da gerçekleştirdi. Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürlerimiz Hasan BÜLBÜL, Ömer ALA, ile Remzi VARAN sergimizi ziyaret etmiş ve resimleri incelemiştir. Sergimizin düzenlenmesinde emeği geçen idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.